Playpen Labdák


Széles választék

  • 50-60mm – terápiás labdák
  • 75mm – sztenderd méret
  • 80mm – nagyobb medencékbe

szeles_valasztek


Labdaméretek

Amint ez elvárható, az Euro-Matic Kft kínálja a játék labdák legnagyobb méretválasztékát. A kisgyermekek, valamint a speciális szükségletű és nagyobb gyermekek mind más-más játékigénnyel rendelkeznek. Az is előfordulhat, hogy Ön egyedi kinézetű vagy tapintású labdákkal teli játszóhelyet kíván kialakítani. A speciális szükségletű gyermekek számára készülő kisebb terápiás labdák fizikai értelemben is kiváló segítséget, egyúttal pedig vizuális és tapintási szempontból is erősebb ingert jelentenek, ezért gyártunk 50 mm-es és 60 mm-es játék labdákat is.
A labdák szabvány méretben, 73/75 mm-es Euro+Plus Regular és a 80 mm-es Euro+Plus változatban is kaphatók.


Színválaszték

  • sztenderd színek: fehér, sárga, narancs, piros, kék és zöld
  • 4-5-6 szín keveréke csomagoláson belül
  • bármilyen egyedi szín gyártása lehetséges a RAL és Pantone skála alapján

szinek


Anyagok

Az Euro+Plus játék labdák megfelelnek a 88/378/EEC gyermekek biztonságáról szóló EU irányelvnek (EN71).
A színezékekétől a kissűrűségű polietilénig minden anyagot nagy gondossággal választunk ki, hogy a napfény UV sugarai ne károsítsák a labdákat, valamint hogy a labdák a legszigorúbb amerikai és európai gyúlékonysági, illetve toxicitási szabályozásnak is megfeleljenek.


Garancia

2 év garancia széthasadás és törés esetére a rendeltetésszerű használatot feltételezve – a szigorú ellenőrzéseknek és tesztelésnek köszönhetően

garancia


Garancia

Szigorú minőségellenőrzési és tesztelési folyamatainknak köszönhetően rendeltetésszerű használat esetén két éves garanciát tudunk nyújtani széthasadás ellen, azonban természetesen ennél lényegesen hosszabb élettartamra lehet számítani.


Kinézet

lehetőség van a labdákat egyedivé tenni a cég saját logójával

egyedi_kinezet


Egyedi kialakítású labdák

Az eddigiekben tekintélyes számú vállalat élt a lehetőséggel, hogy saját logóval ellátott labdákat készíttessenek velünk.
Speciális színigényeit is ki tudjuk elégíteni, hogy Ön saját, egyedi játszókörnyezetet alakíthasson ki.


Minőség

folyamatos eellenőrzés kompressziós teszterben (20.000 nyomás)

Tanúsítvány

a labdák a 2009/48/EK irányelv szerinti tanúsítása a TUV által megtörtént

minoseg


Minőség

Szabadalmazott technológiánk (U.S. Patent No. 5390887 és az európai szabadalmak) révén olyan játék-labdákat gyártunk, amelyek minősége világszerte mérvadóvá vált. Ezt azonban sohasem tekintjük magától értetődőnek, ezért labdáinkat gyártás közben rendszeresen ellenőrizzük kompressziós teszttel, ahol a labdákat az eredeti átmérőjének 50 %-ára nyomjuk össze. A tesztelt mintát sokkal nagyobb terhelésnek vetjük alá, mint ami egy játszóhelyen előfordulhat. A labdáknak legalább 20 000 összenyomást kell kibírniuk, vagyis a legnagyobb konkurensünk által elért érték kétszeresét. Az Euro+Plus játék-labdák erőssége és élettartama ezáltal felülmúlhatatlan.