Rólunk


Az EURO-MATIC Kft. egyike a világ legsokoldalúbb műanyag labda gyártóinak, ami a legnagyobb választékkal büszkélkedhet labda szortimentjével az alábbi felhasználási területeken: játszóházak, az ipar különböző területei (autóipar, galvánipar), gyógyászat, repülőterek, szennyvízkezelés, tavak, tartályok, bányák, stb.

Erősségünk a folyamatos fejlesztéseknek és a széles elosztó hálózatnak köszönhető. Kiemelt figyelmet fordítunk a piacon bekövetkező változásokra, és arra törekszünk, hogy lépést tartsunk a technikai fejlődéssel.

Az EURO-MATIC Kft. 2014 szeptemberében alakult Budapesten 100%-ban magyar tulajdonossal. A vállalat jogutódja a Weener Plastic Kft. labda üzletágának.

2005-ben a Weener csoport megvásárolta a dán EURO MATIC céget, amelynek fő profilja a műanyagból készült műszaki és játék labdák gyártása volt. Az egész géppark és a labdák gyártása a budapesti üzembe került áttelepítésre, ahol a termelés és az ügyfelek kiszolgálása 2006 végén kezdődött meg.

Az EURO MATIC tekintélyes múlttal rendelkezett / rendelkezik a műanyag labdagyártás területén. Az üreges műanyag labdák és játék labdák gyártása 1965-ben Dániában indult. A termelés mellett ezt a know-how-t és rendszert vették át a dán szakemberektől és hasznosították Magyarországon. Ezt az örökséget még a mai napig sikerrel érvényesítik a helyi gyárban.

Cégünk továbbra is teljes mértékben elkötelezett a legmagasabb szintű minőség és szolgáltatás mellet, biztosítva ezzel üzleti sikerességünket, miközben igyekszünk felmérni az igényeket annak érdekében, hogy összpontosítva a termelés hatékonyságra, versenyképesek maradhassunk.

tuv_logo_sml UKAS+9001_web